kommentaren 'Du ser godt ud'????

hvad gør det ved mig at få af vide 'Du ser godt ud! Det ser ud, som om du er kommet godt igennem det' ??

Det er svært selv for mig at forstå hvorfor det netop er så skide svært for mig at tage imod det. Inderst inde er det jo dejligt at høre. men det, der trigger mig, er at når jeg foræller min historie eller jeg har anoreksi, og folk derefter siger: 'det kan jeg ikke se på dig nu. det er du kommet dig godt over. du ser sund og rask ud.' 

Jeg kan bare mærke det slet ikke er posetivt for mig at høre, og jeg bobler af vrede og uforståelse indeni. 

-Hvorfor jeg bliver så vred og ked af det når folk kommentere på mit udsende?

jeg tror bare det giver mig en føgelse af at blive misforstået. ikke set. jeg får lyst til at starte sultekuren igen og køre mig selv ned til et punkt, hvor folk kan se, at der er noget galt. hun kæmper stagdig med noget. for nu harmonerer mit ydre jo ikke med min indre kamp - at det stagdig er vildt svært at sige fra overfor anoreksien. 

jeg tænker: 'ser du kun min facade? kan du ikke se ind i selve mig?Lad nu være med bare at se på, hvad jeg kan, hvordan jeg ser ud, hvad jeg præstere' det er nok én side af det. 

 

Det andet er jeg godt kan blive vred og fustreret over folks manglende viden om anoreksi. det hanlder jo så LIDT om det ydre og så MEGET om det indre. og det er faktisk meget, meget sværere, når man ser normal ud udenpå.

 

lige et hurtigt ikke oplæg, men en længselv for lidt respekt og forståelse.

kh Regitze