Føler mig så magtesløs

Kære alle😊

Hvis bare jeg dog viste hvad for en kamp der stod foran næsen af mig, hvis bare det var lige så nemt at komme op af helvede som det var at komme ned i helvede, så ville alting være meget lettere.

Føler mig som en spillebrik der bare bliver leget rundt med på en spilleplade, og som bare bliver tygger længere og længere væk fra målstregen.

 

Der jeg har det meget svært ved at være på afdelingen osv... forlangte mine forældre at have mig hjemme, uden anbefaling fra lægerne. Jeg har været hjemme i en uges tid ca. Og jeg har aldrig prøvet noget så hårdt i hele mit liv, ikke det at være hjemme, men det at vide hvis bare et måltid går galt, maden bliver gemt, kaster op, motioner eller jeg levner er det tilbage på afdelingen med det samme og det er min største “frygt”

Da lægerne er meget bekymret og bange for at give slip på mig skal jeg ind og vejes på mandag, hvis jeg har taget 1 kilo på må jeg komme med hjem igen, men hvis ikke bliver jeg “tvangsindlagt”😰shit det er hårdt mit hovede (spiseforstyrrelsen) råber, skriger og banker løs “et KILO, du kan tro nej ikke et helt FUCKING kilo” men “JEG” vil for alt i verden ikke derind igen og slet ikke på tvang!

Føler mig så magtesløs😔😔

Kh Regitze