Godt nytår + svar fra lægen

Kære ALLE😊

 

Jeg håber i er kommet godt ind i år 2019 og fik sagt godt forvel til 2018, personligt har det været en rigtig hård tid for mig.

 

De sidste par uger har ikke lige frem været lette for mig angående julen med masser af julemad, familiekomsammen og et helt nyt år + jeg har været frustreret over at jeg viste jeg skulle indlægges, men viste ikke hvornår og hvor lang tid jeg skulle være der.

 

 

I dag ringede lægen endelig med et svar.

Han sagde “jeg skulle ind for at få taget blodprøver og EKG” som min mor og jeg har været i dag, hvilket ikke var særlig fedt der de har meget svært ved at ramme mine blodårer da de er meget tynde og så når de endelig rammer vil mit blod ikke løbe, så der blev lige fællet nogle tåre.😰

Nogle timer efter ringede lægen igen og sagde “hendes blodprøver bliver dårligere og dårligere og EKG er meget lavt” 

 

 

 

Imorgen skal min mor og jeg så ind på centert for spiseforstyrelser i Herrning kl. 10:00 hvor længen vil tjekke op på mig, hvor efter vi skal til Skejby til forsamtale vedrørene indlæggelsen og så bliver jeg indlagt på mandag.

Jeg kan godt mærke der er kommet lidt mere ro på alle tankerne i mit hovede efter at jeg ved hvad der kommer til at ske.😊

 

kh Regitze