Billede af mig og min skønne mor fraThailand 2017 (inden jeg blev syg)

Grønt lys? Ferie?

Kære Blog

 

Det har været nogle meget hektiske og hårde dage på det sidste, derfor har bloggen ståget lidt stille de sidste par dage.

 

Som sagt har det være nogle meget hårde dage både for mig men også mine forældre,

der har både været blod sved og ikke mindst en masse tårer.

 Dagen igår endte med jeg sad ude på WC'et i flere timer med voldsomme mavesmerter, råbte og skreg, jeg ikke ville være her mere, og jeg var ikke god nok til den her verden.

Jeg vidste jo godt jeg skulle vejes idag + jeg ikke har kunne komme af med noget aførring i seks dage, så det kunne kun resultere i en ting, og det er at vægten ville sige plus.

Vi tog ind til vejningen og ganske rigtigt sagde vægten plus... Hele min verden faldt sammen, ikke på grund af tallet, men fordi aftalt med min mor, at hun ikke behøves at få tallet af vide, men bare om det var op eller ned, jeg fortalte min psykolog om vores aftale, hvor efter hun så siger " hvis det hjælper dig, er jeg nød til at fortælle det til hende" jeg forstår ikke at de ikke lytter til mine behov, eller hvad der kan gøre tingene nemmere, i stedet for af gøre det svære end det i forvejen er.

 

Men hvis vi ser tingene fra den positive side, så skal jeg med min helt igennem "Fantastiske" familie på ferie, og jeg glæder mig helt vild.

Det bliver skønt at komme ud i nogle nye rammer, og få slappet godt af.

Der vil selvfølgelig også komme en masse udfordringer, som fx jeg skal have andet mad end hvad jeg er vant til, og kommer til at skulle vise lidt mere hud, (badetøj) og jeg skal drikke mere væske.

Men jeg/vi håber på en god tur!!

 

Kærlig hilsen Regitze